Pop-up, een intensief programma dat zich richt op persoonlijke groei.
 

Balans programma

Aimigo - maatwerk bij ontwikkeling en Waypoint Consultancy BV ontwikkelden samen een intensief programma dat zich richt op persoonlijke groei.

Doelstellingen

Het Balans programma is bedoeld om inzicht te krijgen in de vragen die je bezig houden of waarvan je last hebt in je loopbaan of meer algemeen in het leven. Stagneert de loopbaan, maak je volgens jou verkeerde keuzes, gaat het lastig in relaties of zijn er anderszins levens of loopbaanvragen dan biedt Balans je de mogelijkheid inzicht te krijgen en ook feitelijk verandering te brengen in jouw situatie. Het anders leren kijken naar zaken en het daarop leren veranderen van eigen gedrag en keuzes maakt de transitie compleet. Het doorlopen van dit programma resulteert in een eigen persoonlijk plan van aanpak voor de gewenste verandering.

Wat gaan we doen?

Het Balans programma is zeer intensief en beslaat 8 dagdelen verdeeld over 3 dagen. Gedurende deze 3 dagen, op een mooie locatie, wordt hard gewerkt vanuit verschillende methodieken en technieken. Zo wordt o.a. gebruik gemaakt van een biografische methode, creatieve technieken, (zelf)reflectie en bezinning, feedback, coaching, counseling, visualisaties en geleide fantasieën.
Er wordt gewerkt in de groep, subgroepen, individueel en in twee of drietallen. Daarnaast is er ruimte om 1 op 1 gesprekken/begeleiding te doen.

Bekijk het uitgebreide programma!
Wij streven naar een minimum van 6 deelnemers en een maximum van 10 deelnemers per workshop.

Voor wie?

Voor iedereen met levens- of loopbaanvragen en iedereen die iets wil veranderen. Het programma is zo samengesteld dat dit aansluit bij alle niveaus vanaf MBO. Deelnemers dienen wel bereid te zijn echt mee te doen op alle onderdelen om ook het proces binnen de groep niet te verstoren. Het is van geen belang of je nu wel of niet creatief bent, goed kunt tekenen, etc. Vanuit alle beroepsgroepen kan worden deelgenomen. Wel is het zo dat vanuit elke organisatie er maar 1 deelnemer per groep mag zijn. Dit is om de veiligheid binnen de groep maximaal te houden.

Waar en wanneer?

Deze workshop zal plaatsvinden op de geweldige locatie Kasteel de Vanenburg in Putten, dat ligt op prachtig een 17e eeuws landgoed.
De workshop vindt plaats op 28, 29 en 30 september 2011.
De inschrijving is open en kan via het contactformulier. Inschrijven kan tot uiterlijk 20 september.
Let op Vol=Vol

Wat krijgt u en wat kost het?

Deelname vraagt een investering van €1985,00 excl. BTW per deelnemer. Hierbij zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • 8 dagdelen in 3 dagen onder begeleiding van 2 trainers/coaches
  • 2 overnachtingen in een eigen kamer in Kasteel de Vanenburg te Putten.
  • inclusief ontbijt, lunch en diner (behoudens de laatste dag, dan zal er geen diner zijn) en
  • afsluitende borrel
  • alle gebruikte materialen

Na uw inschrijving ontvangt u alle gegevens en de factuur. Inschrijvingen zijn pas afgerond als de factuur is voldaan. Bij annulering na inschrijving tot 15 september vindt restitutie plaats van de betaalde factuur waarop €650,00 in mindering wordt gebracht voor de gemaakte kosten en reserveringen. Bij annulering na 15 september zal geen restitutie plaats vinden.
Let op:alle bedragen zijn exclusief 19% BTW.

Begeleiding

De workshop wordt uitgevoerd door Jan Huisman en Lesley Lap.

Lesley LapLesley Lap is sinds 1988 actief als loopbaanbegeleider en personal coach. (Sinds april 2011 door het NOLOC geregistreerd als erkend loopbaanprofessional.)Hij geeft trainingen, begeleidt persoonlijke ontwikkeling en voert competentie ontwikkelings-, outplacement- en re-integratietrajecten uit bij profit en non-profit organisaties. Zijn kracht is het werken met beelden, imaginaties en visualisaties.

 

 

Jan HuismanJan Huisman werkt sinds 1996 als loopbaanadviseur en coach op allerlei niveaus en voor zeer verschillende organisaties en is door het NOLOC geregistreerd als erkend loopbaanprofessional. Naast outplacement, loopbaanonderzoek en loopbaanadvies houdt hij zich bezig met employabilityvragen. Maar vooral met coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling. Zijn kwaliteiten zijn een groot inlevingsvermogen naast een scherpe analyse. Spiegelend en liefdevol confronterend werken aan inzicht en verandering is zijn stijl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: