Projectmanagement
 

Projectmanagement

Voor ervaren projectmanagers. Vóórafgaand voeren de deelnemers een ‘360 graden zelfdiagnose projectmanagement’ uit. Deze zelfdiagnose vormt het startpunt van de training.

We starten met een korte opfrisser van theoretische kaders, aangevuld met de laatste ‘state of the art’ inzichten.

Vervolgens gaan we diep in op de verschillende (projectmanagement) rollen van de projectleider. Onderlinge uitwisseling van ervaring en intervisie staan centraal tijdens deze interactieve bijeenkomsten.

De projectmanager heeft tijdens de uitvoering van zijn project voortdurend te maken met 4 dimensies van handelen:

 • De projectdimensie
  In de omgeving van het project gaat het voornamelijk om vaardigheden op het gebied van innovatief handelen, opdrachtgever gerichtheid, doelen stellen, belangen afstemmen en bemiddelen.
 • De resultaatdimensie
  Op het gebied van het beoogde resultaat van een project is de projectmanager producent en bestuurder. Delegeren, resultaatgericht aansturen van projectteamleden, het in de gaten houden van resultaat en doelstellingen, omgaan met wijzigingen en verstoringen, zijn competenties die in dit veld spelen.
 • De methode dimensie
  Bij de aanpak komt het voor de projectmanager aan op vaardigheden rond het monitoren en coördineren van de uitgezette proces van uitvoering. Hoe verloopt de communicatie met teamleden rond de voortgang van het project?
 • De team dimensie
  In de dimensie van samenwerking faciliteert en coacht de projectmanager zijn team. Motiveren, stimuleren, enthousiasmeren, leren, het situationeel ondersteunen en leidinggeven aan het team staan centraal.

De verschillende competenties, die samenhangen met deze dimensies van handelen, gaan we in deze training verder uitdiepen. De verschillende vaardigheden passeren als samenhangend geheel de revue. Met praktijk voorbeelden en door te oefenen met eigen situaties worden de verschillende rollen toegelicht.

Lees hier meer over succesvoller projectmanagement.

Coaching-on-the-job is mogelijk, maar niet in de prijs inbegrepen. Vraag tijdens de training naar de mogelijkheden.

 • Voor ervaren projectmanagers
 • Maximaal 12 personen
 • 4 dagen
 • € 2.495,00 exclusief 19% BTW
 • Data en locatie in onderling overleg vast te stellen
Aimigo Privacy beleid | Leveringsvoorwaarden

Inschrijfformulier
Per deelnemer 1 formulier invullen
Hierbij geef ik mij op voor de training "Projectmanagement"

Naam bedrijf / organisatie
Naam deelnemer
Achternaam:
Voorletters:
 M / V
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Ik geef Aimigo toestemming om mij via een elektronische nieuwsbrief op de hoogte te houden van trainingen en aanverwante ontwikkelingen.

Postadres
Straat / Postbus:
Nummer:
Postcode:
Plaats:

Factuuradres
Zelfde als postadres
Straat / Postbus:
Nummer:
Postcode:
Plaats:
* = Invoer verplicht