Nieuwsbrief Aimigo
 


AIMIGO Nieuws

AIMIGO NIEUWS houdt u op de hoogte van de activiteiten van AIMIGO – maatwerk bij ontwikkeling, en van recente ontwikkelingen aangaande initiatieven en projecten waar AIMIGO bij betrokken is.

Linkpagina leiderschapstijlen

Het spel 'De baas spelen'Aimigo verzamelt nu voor u de interessantste websites met informatie over leiderschapsstijlen. Op deze pagina vindt u links naar de verschillende theorieën over leiderschapstijlen zoals die van Hersey & Blancard (situationeel leiderschap), Goleman, Quinn & Rohrbaugh en Manfred Kets de Vries.


Zelftests
Leer uzelf en uw leiderschapsstijl ook beter kennen via een van de zelftests.

 Lees meer...

Bezoek aan Move To Balance in Hongarije

Uitzicht vanuit het centrum Move to BalanceIngeklemd tussen het Bükk gebergte en de zachte uitlopers van het Slowaakse Tatra gebergte ligt in het noordoosten van Hongarije het conferentiecentrum Move to Balance. Lesley Lap van AIMIGO was eind november ter plekke voor een korte oriëntatie. De plek is zeer bijzonder en en de mogelijkheden divers: wandelen (bergen en laagland), fietsen, mountainbiking, wintersport activiteiten, paardrijden, wijnproeven, wellness, thermaal baden, Hongaarse eetcultuur en traditionele muziek en dans: Wat kan er eigenlijk niet?
Het is een uitstekende locatie voor bezinningsactiviteiten, management reizen, business retreats, trainingen, workshops of intensieve coaching en counselling.
 Lees meer...

Reintegratiebeurs in Nijmegen

Reintegratiebeurs van het UWV in NijmegenAIMIGO - maatwerk bij ontwikkeling was op 23 oktober 2008 aanwezig in het Triavium te Nijmegen op de Reïntegratiebeurs van het UWV. Lesley Lap bemande in het kader van zijn reïntegratie activiteiten onder de vlag van Fytalis Reïntegratie tezamen met Dorien van Gompel (Mensendieck & Oefentherapeut) en Rob Meijer (Meijer Reïntegratie) een stand. Naast de stand werden er twee workshops gegeven om aanwezigen inzichtelijk te maken hoe wij onze multidisciplinaire reïntegratie trajecten vorm geven en wat de centrale rol van een ‘coping coach’ binnen een dergelijk traject is. De opkomst bij beide workshops was groot. In totaal bezochten 50 à 60 beursgangers onze workshops. Tijdens de laatste workshop oogste Fytalis Reïntegratie applaus voor hun praktische aanpak. De aanwezige coaches van het UWV waren unaniem enthousiast.

Move To Balance

Aimigo met Move To Balance op de 55+ beursVan 17 tot en met 21 september vond in de Jaarbeurs te Utrecht de 50 Plus Beurs plaats. AIMIGO – maatwerk bij ontwikkeling was op de stand van Move to Balance aanwezig. Geïnteresseerden kregen daar informatie over het Center for Welness & Inspiration in Tárdona (Hongarije). Vanaf voorjaar 2009 verzorgt AIMIGO  bij Move to Balance managementreizen en bezinningsweken. Momenteel is AIMIGO  in gesprek met een aantal organisaties om deze trajecten vorm te geven.
 Lees meer...

Workshop Aberdeen

Health Sciences Institutue AberdeenOn 18 april 2008 AIMIGO – custom made human development executed in cooperation with Gert Jan Hofstede a workshop on cultural differences for the Institute of Medical Sciences (Bone Department) of the University of Aberdeen.
 Read more...

Nieuwe initiatieven van AIMIGO

  • Texel Moves: plek en programma
  • Creatieve visualisatie
  • Vitaliteit in loopbaan en levensloop
 Lees meer...